Odhodlání milovat
Anotace: Zamilovanost???...nebo opuštění?? oboje
Když člověk myslí na lásku,
není naivní ani hloupý.
Je jen zarmoucený
a právě z lásky tupý.
Marně touží,
po tom co ztratil.
Životem plouží
a čas nejraději by vrátil.
Šedě či černě,
vidí celý svět.
Vše co bylo mu známé věrně,
už nevrátí se zpět.
Samota dusí se v nás,
nikdo ji nemá rád.
Proč ale lámeš si vaz?
Milovaný přec nikdy už nemůže být kamarád.
Jen tak zapomenout na vše?
Tak lehce se tě ale vzdát nehodlám.
Pro tebe zaprodám i své duše,
ale kamarádství zamítám!!!
Přečteno 404x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, bokken, Dreamer
Komentáře (1)
Komentujících (1)