Čas
Anotace: inspirováno písní Only time
Kdo poví,
kam cesta vede,
kam smutek plyne,
když den zhas´,
kdo poví,
proč srdce vzdychá,
když láska v dáli
mizí zas.
Kdo poví,
zda potkají se
a uzří stopy
příštích krás
Kdo poví,
když noci padnou,
kde se skrývá
Slunce jas.
....
Pouze čas
.....
.....
Pouze čas
.....
.....
...
Přečteno 353x
Tipy 10
Poslední tipující: Churry, NikitaNikaT., Dota Slunská, Jenda P., Myrja, Holis, Triffid Kolbe, Rbb
Komentáře (7)
Komentujících (6)