Dva
Slunce vyšívá vlny Vltavě,
racek hladí vítr.
A dva:
jsou socha,
jedna myšlenka,
slovo.
Večer jde ulicemi,
zahalil Žofín,
a šumění splavu,
prochází okamžikem.
Okamžikem,
kdy dvě dlaně svírají čas:
Čas dvou.
a
Přečteno 457x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin
Komentáře (0)