Etna
V zrádných vodách
tvýho moře
já neutonul ale shořel
jako slamník koncem května
zbyl jen mour co chrlí Etna
jsem ten popel co ve větru
špiní záda bílejch svetrů
natruc světu za tu zradu
jsem nevěra lásku kradu
jsem pěst zloby
co drtí bradu
nebo jen tak kecám
z hladu..
Přečteno 328x
Tipy 7
Poslední tipující: Myrja, gentoo, strašidýlko-střapatý, denebrin, Triffid Kolbe, saddova
Komentáře (2)
Komentujících (2)