je to trošku vtipnýDěkuji rozesmala jsi mě..jinak moc hezký....fakticky povedený.Najdeš ho neboj
19.10.2008 12:00:00 | Yukki
jo. kazdej potrebujem adama nebo evu.. jinak by to nemelo smysl.
05.10.2008 00:48:00 | Adrianne Nesser
Je jich dost, ale kterej je ten pravej, že? Na tutom se ti nelíbí to, na jinym zas ono... Nebo ikdyž se ti zezačátku líbí, tak to přejde... No nezbývá než to zkoušet... Prostě pokus omyl.. to je (ASI) život..
25.09.2008 21:06:00 | Liss Durman
pochopila jsem ,co tim chces rict, myslenku-.blabla..
ale jako celek mne to nezaujalo...nevim, asi proto nemam ten spravny cit...
25.09.2008 13:14:00 | saddova