Sama a zárověn společně...
Anotace: Pro člověka blízkému srdci,duši a celé mé bytosti,jenž láskou a úsměvem mě dělá štastnou...
Sama kráčím do ticha,
slovo je mi ozvěnou
radost se štěstím se míchá,
jdu za tebou-láskou jedinou...
Láska,co povznáší
mě za duši
smutek rozpráší
to,co nám nesluší.
Ohnů rudý teplý žár
na rozohněné louce,
ve slunci si stál
a srdce mé za tebou jdouce...
Hledím na nebe,
s myšlenkou na tebe,
s polibkem na tváři,
úsměv můj zazáří...
Jen tebe já miluji
tuto básen jen
a jen tobě daruji...
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: Zelená okurka, Lenni, Agniezka, Dilla, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)