chudokrevná.
Anotace: http://www.psanci.cz/dilo.php?dilo_id=5062-chudokrevna věnována. /našemu krásnýmu vztahu/ tak šťastná, až nešťastná:) /zamilovaná/
Lehám si do postele,
zkouším něco napsat,
vstávám,
otvírám okno.
Zkouším žít.
Zkouším začít den bez probuzení
vedle tebe.
/možná to zkoušíš taky/
Studený ruce,
studený nohy,
studený tělo.
Peřina je mi moc velká.
Starý slzy,
co měly týct před tejdnem.
/mrznou na napudrovanejch tvářích/
Pravdivá lěž,
v našich očích,
schovává se.
A minuty jsou hodiny.
Ztrácím tě.
Špatnej signál v duších,
možná.
/chyba není na tvým přijímači./
Vcítěni do budoucnosti bolí
a kytarový tóny nutěj k pláči.
/struny k oběšení
- snad proto je mám v deníku/
Budu kouřit na balkóně
/až budu kouřit/
a bude noc a tma a déšť.
/a láska holubů na parapetech/
a hudba z vinylu v pokoji
/slečna bez sukně?/
Zmeškaný hovory od mámy,
horkej čaj
a moc posmrkanejch kapesníků.
/obyčejná rýma,
nic za tím nehledej/
kdybys mi tak zavolal,
nic neříkal
a já tě mohla poslouchat.
/jak nic neříkáš/
chybíš mi.
Přečteno 389x
Tipy 11
Poslední tipující: J.U. Ray, už ne pernikova princezna, Holis, Simísek, angel_s.r.o, Lacosta1, Erion Fate
Komentáře (2)
Komentujících (2)