Anotace: ...každý má své sny, avšak bez rizika svých snů nikdy nedocílíme.... je třeba za nima jít i za cenu nezdaru... /inspirace Coelhovým Alchymistou../
... někdy jsou to právě sny, co nás drží při životní touze jít stále za něčím, dál, a udávají jistý smysl života ...
27.09.2008 14:59:00 | NikitaNikaT.
krásný! moc! cítím to stejně
ale nemám to vyčtený z té knihy, mám to v sobě
26.09.2008 17:38:00 | blue
to atty: jojo, podle mě ho má každej a to si nemyslím jen po přečtení Alchymisty ;-) Děkuju za návštěvu a za koment... sama vím, že třeba forma není ideální, ale to je věc názoru ;-) Mě šlo hlavně o to, dostat ze sebe ty pocity... a je už jen na těch, co to budou číst, zda se jim to bude líbit bo ne...
26.09.2008 01:10:00 | Caracol
prej má každej svůj osudovej příběh, aspoň podle některých a podle těch, co četli alchymistu. například můj známej měl v dětství vizi, že si vezme ženskou s prasetem a teď se mu to podařilo. ale to je fuk. tvoje básnička je pěkná, chci říct že má hezkej obsah, takovej pozitivní, ale forma se mi zas až tak nelíbí. jinak hodně štěstí k dosažení snů...
26.09.2008 00:51:00 | atty