Můj letní déšť
Anotace: ...snad před 100 lety....
Buď můj letní déšť
Stékej po mém těle
Zchlaď mě jestli chceš
Dám Ti srdce celé
Staň se kapkami
Co mě celou zmáčí
Prš na mě tím víc
Jak se nám čas krátí
Staň se vzduchem
Ať každým nadechnutím
Mým roztouženým tělem
Kousek Tebe letí
Buď letním žárem
Sežehni mě dlaněmi
Laskej mě tak jemně
Že v úžasu oněmím
Staň se vodou
Ať Tě mohu vypít
Každým vlahým douškem
Svojí žízeň hasit
Daruj mi doteky
Taky Ti je dám
Z Tvojí krásné lásky
Žiju a též umírám...
Přečteno 425x
Tipy 18
Poslední tipující: sht1, el viento, stryc, NikitaNikaT., Psavec, kavec, Actafool, sýc, bloominka, denebrin, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)