oproti té co sem četla před ní, působí přirozenějc... ale stejně bych ju někerých rýmů zbavila (noci - moci, naděje - nadějem)
no ale jako celek vyhrává na plný čáře nad tou předchozí :o)
02.10.2008 22:06:00 | hanele m.
Smrt není jen dobrá a život jen krutý, jen do ostruh přiobutý, ale stačí mít krásného koně a je lépe ...
26.09.2008 23:15:00 | Jahudkka