Smutný holky, smutní kluci...
Anotace: ...D dur (?)... nebo i jinak....
Řekla jsi mi, že dnes hraješ jen smutný,
pomalý noty a mělas´ rozevlátý vlasy,
v odřeným futrálu Tvý propriety nutný -
- kytara, tričko a uschlý čtyři klasy...
...vzpomínku na léto i na letící noci,
který se překvapivě světlem rozpouští.
Zkouším hrát s Tebou a skřípeme jak cvoci,
blues jak má být....chyby se odpouští.
Hráli jsme spolu a jenom samý smutný,
srdce nám orvaly, oči Ti zčervenaly.
Když už je blues, tak jak smetana hutný!
...ze dveří odcházíš a máváš cípem šály...
Přečteno 409x
Tipy 10
Poslední tipující: Noc17, a_tao, Me and you and all the others, Koprtinka, pavlis, Myrja, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)