Pověz
Anotace: Miluju TĚ ODPUST
Tvá očka jsou zalita slzami
a pláčem se ti rty chvějí.
Tento pohled je mi neznámí,
vždyť jindy se krásně smějí
na rtech ti ůsměv zhas
a slzy ti stékají po tvváři
kdy usměješ se na mě zas
kdy se tvé oči opět rozzáří
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)