nevím včil přesně ke komu ta moudrost přišla... ale dík zas všem tu co já eště nedík :o)
28.09.2008 16:08:00 | hanele m.
hanele ty jsi zlatá, děkuju moc za krásný komenty, nikdy by mě nenapadlo že to může někdo takhle cítit... poslední dobou si spíš říkám, že se mý věci nedají číst...
jo strojový překlady jsou vtipný:)
27.09.2008 15:42:00 | atty
už ten první verš je strašně emotivní... a zbytek... jako by se ve mně něco rozklepalo...
ještěže je to patnáct let starý.
27.09.2008 00:15:00 | atty
z asi tak 15 -16tiletýho šuplíku... :o)
a díky všem, nejvíc janečkovi za minibásničku :o)
26.09.2008 22:14:00 | hanele m.
... co takhle mít celý trům a vládnou bláznovským zamilovaným hrám ... dílko se mi líbí. Má myšlenku, dobrý obsah. Ale mě malučko zamrazil a rozesmutnil konec. ST!
26.09.2008 21:50:00 | NikitaNikaT.