Utopím svět v slzách
Utopím svět v slzách
Tuhne mi krev v žilách
A svět utopím v slzách
Když vzpomenu na tebe
Mám sny bolavé
Mé žíly krvavé…
Jsi lepší než já
A já to uznávám
Jak dokázat mám?
Že jsem pravdivá?
Ne nejsem holka ulhaná…!
Křičím do světa
Opravdová láska zaniká
V černých šatech bloudím tmou
Mám chuť hvězdy obejmout
Nikdo můj hlas neslyší
Dál milují se a zase opouští
Věř že pravdu mluvím
Že nerada slzy roním…
Ach Bože ale ono to tak bolí…
Přečteno 459x
Tipy 10
Poslední tipující: Sajurii, dablik007, Psavec, Holis, NikitaNikaT., Azazen
Komentáře (3)
Komentujících (3)