Odevzdanost.....
Anotace: rozloučení ...........?????věnováno jednomu příteli snad to vidí ...........
zas držím lano v pěsti
s výškou si povídám
nebe mi nosí štěstí
jen tebe v srdci mám
dnes jsem lano políbil
nikdy to nedělám
s tebou jsem se rozloučil
usmál se k výšinám
jak ptačí byl to let
a už mě země vítá
víš dál se točí svět
a ráno znovu svítá
smrt chvíli váhala
než vzala si to srdce
démanty slziček
padaly v její ruce
pramínek vlasů z čela
ještě se usmíval
fotka zůstala celá
i ta dvě písmenka.... AL
Komentáře (4)
Komentujících (4)