+ + + + + KOUZELNÁ + + + + +
Anotace: Snaha o kaligram, ale liter je proti vyrovnání na střed, tak bohužel, takhle je to takový kostrbatý:)..
.............Z muškátů na balkóně
..........táhle a hořce dehet voněl.
.....A uvnitř obláčky z jejího parfému
.....dávaly nebeskou příchuť bytu celému.
V lednici vodka a rum – nevěsta se ženichem,
......ten večer nepít by bylo hříchem…
.......Sklenky jsme ke rtům pozvedali
..........a hudba linula se z beden
............a život je jen jeden…
.................Tančili jsme,
..................milovali se
...................a potom
.....................spali.
........Zažil jsem kdysi pár kouzelných
.................nocí a dnů,
...............vzpomínám na ně,
............když v srdci chřadnu.
Přečteno 538x
Tipy 14
Poslední tipující: DNA, jusTMee, saddova, Aziel, W.O.K.O., janewe, Myrja, Bíša, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)