Anotace: Nikdy nemůžeme poznat jednu, aniž by s ní nebyla ta druhá...
Kdyby na konci bylo ještě jedno závěrečné shrnovací dvojverší, byl by to formou anglický sonet jak od Wildy Shakespeara ... Jen rytmus by se musel vylepšit,jinak téma uchopené fajn.
(roboti chtějí napsat RKA - čili: RuKA na to!)
28.09.2008 00:01:00 | Hary_nš