Kdyby
Anotace: Jak já nemám tohle slůvko ráda...
Kdybys tak věděl
Co já vím
Ty větře, který spěchal
Kdybys tak věděl
Co já vím
A slzy v krajce nechal.
Kdybys tak mohl
V objetí
Tu sladkou růži sázet
Kdybys tak mohl
V dojetí
Si křehkou láskou házet.
Kdybychom mohli
Společně
To jedno kalné ráno
Kdybychom mohli
Bezděčně
Říci své mlžné „ano“.
Přečteno 444x
Tipy 18
Poslední tipující: Vlk v rouše, teranosaur, BloodyButterfly, 0-0, Vampiric.Angel, Psavec, Caracol, Bíša, Holis, Azazen, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)