Anotace: Jsme zrozeni láskou jež nás život provází
Strašně moc tě miluju, to dobře víš.....ale oba víme, že je jen otázkou času, kdy ti opět přestanu stačit....
Nelituju ani minutu bolesti, kterou jsem si musela projít, abych se k tobě vůbec dostala....udělala bych to znova a ani chvilku neváhala...
Bylo to nejkrásnější období mého života......
a za pár dní jsme mohli mít výročí...
27.09.2008 18:37:00 | Black*Death