a zas nás zdražili
Anotace: :) ta anotace je fakt někdy hrozně hrozná:D
a už mi je zas bídně ..
křeslo houpavý
a snídaně do postele
ale ne,ale ne ..
v novinách zasejc jednou
píšou se drby
že zdražili
že i nás zdražili..
a kdo si teď koupí
holku
z houpací křesla
když ani při slevě
prostě nikdo
zájem neměl ...
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Caracol, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)