Hvězda
Jsi jako hvězda na nebi,
tak vzdálená a krásná,
jsi jako hvězda na nebi,
tak žhavá a jasná.
Jsi jako hvězda na nebi,
ta nejjasnější v souhvězdí Panny,
Ty však záříš tady na Zemi,
jen o Tobě, lásko, zdá se mi.
Miluji Tě už dlouhý čas,
ví to dobře každý z nás,
myslím na tebe každou noc i každý den,
jen o Tobě, lásko, je každý můj sen.
S Tebou jsem byl, lásko, víc,
však bez Tebe už nejsem nic,
teď jsem jenom prázdné tělo,
srdce s myslí někam odletělo.
Komentáře (0)