Podzimní listí
Podzimní listí opadává
tak jako láska, to se stává,
podzimní listí padá na můj klín.
Podzimní listí k zemi letí,
chtěl bych Tě sevřít do objetí,
letící listí rukou nechytím...
Proč všecko krásné vítr svál,
naposled jsem Tě objímal
na srdce ulehl stín
Plamen co zhasl, nezaplane
o lásce říká se to samé
prázdné jsou dlaně,
své srdce na ně
naposled položím...
Přečteno 469x
Tipy 13
Poslední tipující: Ariella13, jedam, Alan Black, Holis, Bíša, Myrja, dablik007, Simísek
Komentáře (4)
Komentujících (4)