Nech se zlákat...
Nech se zlákat
Pojď se mnou za brány světa,
já tvou duši pokořím.
Budeš mým dobytým Řeckem
a já tvůj ochranitelský Řím.
Pojď se mnou za hranice snění,
kde neexistuje nic, co se mění
jen příjemná pokušení.
Pocítíš to úžasné chvění,
chvění štěstí,
jako když stojíš ve voňavém letním dešti,
co ti hladí prameny vlasů.
Tak neváhej a pojď
se mnou do lepších časů….
Komentáře (4)
Komentujících (4)