Zlatka
Pod Zlatou Korunou
tam v kempu pod lunou
láskou se v tobě ztratím
a k ránu k trati
na ranní vlak
pojedu s tebou do oblak
a již se nenavrátím
Pod Zlatou Korunou
jak v poušti pod dunou
přikryt jsem byl
tvojim tělem
kdo ví jak zítra
si spolu rozestelem
možná se stanu nepřítelem
ty srdce změno
a nebo jménem v seznamu
v položce odstraněno.
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: Myrja
Komentáře (1)
Komentujících (1)