Zvesela, zvesela
Dnes je zas zářivě a skvěle,
číš plná, tanec, hudba, zpěv.
Cítím tvá ňadra na svém těle,
cítím se silný jako lev.
S kým budeš zítra, v zimě, v létě,
nevím a nedbám, když ti hladím bok.
Co vím, vyjádřím v jedné větě -
život je krátký, do hrobu jen skok.
Tak zase někdy, sbohem, moje lásko,
krátká a sladká jako vína mok.
Přeji ti vřele hodně štěstí, krásko,
nejsem tvůj soudce či tvých lásek sok.
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, poustevník Jirka
Komentáře (1)
Komentujících (1)