Aj pro mne je to zajímavé a hodně myšlenkové dílko, je to působivé, četla jsem si to dvakrát, cosi to v sobě má, něco, co mne nenechá ... ST!
28.09.2008 18:35:00 | NikitaNikaT.
docela zajímavá báseňka, ale v první sloce se do rytmu veršů tento jeden nehodí: a když mladý chlapec stal se šťastným... nešlo by s jeho délkou něco udělat?
28.09.2008 18:10:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd