žárlivcovy zápisky
Anotace: Žárlivec II - vyznání,výřez z meilové jednostranně milostné korespondence
Glgám horké(hořké)sliny
hlavou se mi honí
různé rýmy.
Nejlepší je ten
kdo zůstane vítězem.
Mám divný pocit
-že jsem vůl
a parohem brousím stůl.
Jsem tak zralý na patáček
bych ztlumil srdce
-vláček.
Ten, kdo jede velmi rychle
pak při prudké rychlosti
vykolejí na scestí.
Křižovatka co se nesmí
ale paták rychlost ...bla...bla...bla
Píseň NIAGÁRA
- tomu není pomoci -
temná vášeň v srdci hárá
- Tvoje verše sluší Ti ,
víc nevidím , přeji Ti
skutky psané/nevídané/
chci si s tebou skusiti
Pošli foto.Líbám
Přečteno 577x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Borecká, jita.1965, Psavec, Myrja, Bíša, NikitaNikaT., střelkyně1
Komentáře (6)
Komentujících (6)