Anotace: psáno ...vysoko... v horách, při bušícím srdci :-)))
Ještě necelých 14 dní a mám vysněné volno, pár dní budu na horách a sbírkya Tvých básní pojede se mnou a náležitě si je vychutnám znova...
31.08.2005 07:52:00 | Tereza
Možná jsou všechny včerejšky rozpuštěny, ale v srdci máš místečko, kde se žádný z těchto dnů nikdy nerozpustí. Tak se snaž všechno si to pamatovat, protože to, co si nepamatuješ, jako by se nestalo!!! Krásná báseň!!!
30.08.2005 18:01:00 | Keilanne