Přehnané
Ničí mě
Ten pramen krásy
Zlořečený Satane
Chci Ti v hloubi duše kázat
Teď mě líbej, můj pane
Vášeň motá se mi s láskou
Až příliš
Je to přehnané
Jak ostře zní
Ze srdce mého
Falešný zvuk
Slova: Ne
Nepochopí
Nikdy nikdo
Ani v příštím století
Proč a kolik
Z mého srdce
Vzešlo touhy objetí
Chci Tě stále,
Pořád stejně,
Nikdy míň
A neochvějně
Skolit
Hořlavinou vášně polít
Přetékám přes Tvé dlaně
Oddaně
A jednostranně
Přečteno 356x
Tipy 12
Poslední tipující: Myrja, Holis, enigman, NikitaNikaT., Bíša, Zamilovaná do nezamilované doby, labuť, WAYWARD, WhiteSkull
Komentáře (4)
Komentujících (4)