Chtěl bych zavraždit Lásku
Anotace: Není to umělecké dílo a nemá se to líbit...
Chtěl bych zavraždit Lásku,
hlavu jí o kámen rozbít.
Chtěl bych zavraždit Lásku
a všechny viny ihned pozbýt.
Chtěl bych zavraždit Lásku,
vidět jak ji po tváři krev teče.
Chtěl bych zavraždit Lásku,
vidět jak se k smrti vleče.
Chtěl bych zavraždit Lásku
a vidět jak moc ji to bolí.
Chtěl bych zavraždit Lásku
a vidět jak se ji tvář krášlí solí.
Chtěl bych zavraždit Lásku...
...jen ať to už tolik nebolí...
Přečteno 492x
Tipy 27
Poslední tipující: Leedram, Jajja, Slečna s pokřiveným charakterem, whiolet, GirlFromTheRain, hezule, Ammazonic, Yukki, Castiza, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)