Pláč
Když pohlédnu do tvých očí,
třese se mi hlas...
Co když mezi naše pohledy náhle někdo vkročí...
A já již neuvidím tě zas...
Neuvidím tvé oči hnědé...
Neuslyším tlukot srdceho mého...
Nezahlédneš mé tváře bledé...
Ztratím význam života ztraceného...
Pohlédneš mi do očí a mé uplakané oči...
Budou vypadat,jako,že štěstím poposkočí...
Ale poté odejdeš a já zůstanu stát...
Mé dlouhé vlasy hnědé ve větru budou vlát...
Komentáře (0)