Čím chtěl bych být?
Po ránu: Očním stínem
co zdobívá tvá víčka
Řasenkou jež prodlouží
a zvětší objem tvých řas
Rtěnkou s níž se mazlí
něžně ústa tvá
Večer: Vodou ze sprchové hlavice
jež bičuje tvůj klín
Nočním krémem
jenž na tváře nanášíš
Tělovým mlékem
co po celém si těle roztíráš
V noci: A v noci?
Tvým miláčkem
Přečteno 666x
Tipy 54
Poslední tipující: Mbonita, Najla, Jin, Megalo'R, unstoppable, Noc17, cevert, Churry, carodejka, spare, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)