Anotace: co dodat... stejně jako mnohé další je aj úzkost součást našeho života
Nač mít dokonale předělanou báseň, když se z ní vytratí to kouzelný, především vyjádření momentálních pocitů, který chtěli ven. To dělá báseň básní ne?
30.09.2008 11:58:00 | pleskotka24
to saddova: předělávaná báseň pro mě přestává být básní a to v tom smyslu, že se tím nezmění jen rýmy, ale i celkový obsah básně... všechny má díla vycházej z mých aktuálních pocitů, tudíž kdybych to změnila, vyšla by z toho zcela jiná báseň... a to nechci... to jen tak na vysvětlenou;-) ale děkuju za návštěvu a koment...
jinak i všem ostatním moc moc děkuju... ;-)
30.09.2008 11:27:00 | Caracol
nektere rymy bych predelala, sem tam mi to drhne,ale myslenka je pekna--
30.09.2008 11:20:00 | saddova
Básenka má nadějný konec a to je dobře. Držím palečky a posílám přátelské objetí, pohlazení, malý úsměv, ať na Tvé tváři zazáří. ST! za obsah.
30.09.2008 10:09:00 | NikitaNikaT.
Naděje umírá poslední. Pěkná báseň. Tak tu společnici vyměň, vem si za věrnou lásku :-)
30.09.2008 06:09:00 | Selča