Churratko :)..zacatek dobry,ale ta posledni vazana sloka...no, sama jiste vidis, ze rytmus ti na dane verse nesedi ? :-)
Tak a máš to :)
30.09.2008 10:57:00 | saddova
Přeji mnoho sil a nervů, někdy to není jednoduché, ale věřím, že se brzy vzduch pročistí ... a všecko bude tak, jak by mělo být ... ST!
30.09.2008 10:19:00 | NikitaNikaT.