Budu pro tebe
Zdám se ti,
potřebuješ mě vídat,
jsme jako děti.
Jen nás nemá kdo hlídat....
Když zavřeš oči ,
dávám na tebe pozor.
Jsem tvůj anděl noční,
tvůj vysněný dozor....
V noci když budeš chtít,
budu tvá Paříž,
kéž se neprobudíš,
a budeš dál snít....
Budu i tvůj Řím,
chceš mě dobít,
ne ztratit,
neboj já to vím....
Budu tvým domovem.
Ty me přece miluješ,
proč slyším jen ,,Tak už běž!"
Lásko, sbohem.
Komentáře (0)