Jo, chlapi sou cvoci..
saddova:Nebuď tak krititická, každý s něčim začíná...
30.09.2008 19:57:00 | .K.r.i.s.t.y.
chlapi jsou smejdi....
jinak , nevim jestli to muzu povazovat za basen...me to tak moc neprijde, hlavne ten text vypada kratke vs. dlouhe texty desne.-.
30.09.2008 18:54:00 | saddova