Není to špatné,ale poradil bych více číst poezii a pak to buď přijde nebo ne.Já na to čekám stále..ale jinak psáno srdcem,řekl bych přímo.
30.09.2008 19:00:00 | Zdenek
vitej u nas na literu :-)
asi te moc nepotesim,ale z tveho dila je citit hodne zacatecnicka neznalost..rytmus, rymy, forma..atd... ale snad to casem vypilujes...
30.09.2008 18:52:00 | saddova