Děkuji jen TOBĚ!
Anotace: Pokud někdo chcete vyznat své lásce city tak by se vám třeba má báseň mohla hodit :-)
Létat by se mi chtělo
však těžké je mé tělo.
Láska ztahuje mě dolů
abych nevzlétla vzhůru.
Drží mě pevně při zemi
abych nevylétla ani mezi stromi.
Však kdybych vzlétla apak spadla dolů
Cítila bych se jak po zdupání slonů.
Láska chrání mé tělo
už létat by se mi nechtělo
tet na zemi chci pevně stát
a se svojí láskou se hlasitě smát.
děkuji že vedle me láska stojí
a mé touhy vždycky ukojí.
Děkuji TOBĚ za to že si
a nenechals mě ulétnout kamsi.
Komentáře (1)
Komentujících (1)