Do noci šeptá moje srdce
Do noci šeptá moje srdce
jak moc Tě miluje
prsty mé jako vlnky v řece
čekají na Tvoje
a hladí Tvé obrysy,
milosné dopisy
nepoví Ti co srdce mé tají,
polibky hvězd,jež neroztají
halené do nebe
v závoji Tvých řas
- svět plný krás,
snů a zasvítání,
Tvá dlaň když se sklání
jak rozkvetlé stráně,
chci hladit Tvoje skráně,
dát lásku, pocit bezpečí
a slůvka, která vyléčí
lístek po lístku
každou Tvou bolístku.
Přečteno 497x
Tipy 8
Poslední tipující: Ariella13, Rbb, mikyša, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)