Neprávem
Vzdala se sebe
pro pocit nekonečné blízkosti
ktrý jí nikdo nikdy nedal
A jestli, pak snad jen a pouze na dotek.
Věřila v Tebe
v opravdovost tvé něžnosti
Však víra je pouhá lenost zamyslet se.
Patří ti, cizinče z cizí země, čistý a neskonalý,
třeba i neprávem, maličké holčičky vděk.
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Heartisss7, SZN
Komentáře (3)
Komentujících (3)