Anotace: ...pokud nám na něčem opravdu záleží, nesmíme se bát rizika, nástrah, bolesti, smutku... neboť jestli to za to stojí, nebudeme litovat... a pokuď to smysl nemělo, aspon si jednou můžeme říct, že jsme svůj život nepromarnili...
možná to bude bolet, obávám se, že asi jo... přesto to riziko za to stojí... alespoň si jednou nebudu muset vyčítat, že jsem promrhala příležitost být šťastná /i když to stojí mnoho bolu/.... Moc vám všem děkuju za milé komentáře, pomáhaj mi to vše překonat ;-)
03.10.2008 22:32:00 | Caracol
po čase to možná
bude bolet zase,
ale to se pozná
až na citech
a jejich kráse
03.10.2008 21:42:00 | a_tao
Souhlasim. Jako z Malýho Prince :)Člověk riskuje že bude trochu plakat, když se nechá "ochočit" :o)
Povedená
01.10.2008 14:05:00 | just me
Cesta srdce je těžká a někdy bolavá,zvlášť když do toho kecá rozum, ale taky hrozně krásná..Jen jdi! :o))
01.10.2008 10:53:00 | labuť
ST! jdi za svým srdcem, třebas i hlasem, vždycky je nějaké riziko, hlavně to, že můžeme lehce narazit. Ale jdi, neb bys pak také mohla litovat. Pokud jsi rozhodnutá a víš, že to chceš, neotálej a nejstůj, vydej se na cestu ke štěstí a budu to já, kdo zůstane stát, především na Tvej straně a dražet Ti všecky palečky.
01.10.2008 06:04:00 | NikitaNikaT.