Květ růže.
Jak kousek tvé kůže.
Krásná vůně.
Mé srdce stůně.
Stonek plný trní.
Mé srdce trpí.
Modrý květ.
Smutný svět.
Červené listy.
Slzy v hrsti.
Plačící květ.
Do nebe let.
Dětská ruka s růží.
Pláče srdce moje.
Krev teče po jeho kůži.
Rozhodnutí to bylo tvoje.
Poslední růže.
Co ta teď zmůže.
Zbyl mi suchý květ.
Zbyl mi smutný svět.