Nekonečné hradby
Stavím ..
ze vzpomínek minulých,
z chvilek štěstím plných
ze srdce citem zlomeným
a z domněních mylným.
Po částečkám hradbu bolu,
beze smyslu slyšet,
dal mi život další sodu,
žádnou šanci křičet.
Nechci city v duši pusté,
nevěřím vám slova.
Dělejte si prosím jinde,
ze zoufalce vola.
A i když slzy stékající,
dávaj bolest znát.
Jsou ze zklamání, tryskající
že uměl člověk lhát.
Přečteno 332x
Tipy 7
Poslední tipující: excited, d---, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Mraveneček, vapiti
Komentáře (3)
Komentujících (3)