Zvonkohra loučení
Loučení bez razítka
a kolem krku smyčka ze snění,
výkřiky do neznáma
a silueta slova "Odpouštím"
sám sobě v nedohlednu
portrétů které shlédnu
když se probouzím.
Zvonkohra poezie
srdeční aritmie tajností,
láska se koupe v loužích
zrcadel prostořekých všedností,
a šerpou ironie
mě uštkne letargie
pro sen duhový.
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiřina
Komentáře (0)