Anotace: ...
Jsem s tebou navěky moje malá blonďatá .) Vždycky jsem tady pro tebe.
14.10.2008 20:37:00 | Jirda
Ty víš, já vim, to jen občas si myslíme , že nevíme....to je znak toho, že nám svět neni lhostejnej....připadá ti to dost duchaplný (já myslim, že jsem to napsala krásně)
02.10.2008 15:29:00 | Květa
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?