OZVĚNA
°°
sbírám pel
jako čmelák
po květech vzpomínek
hledám nektar časů
slyším jak zní
naše dávná píseň
když opadaným listím
brouzdali jsme
a večer
prochvíval se očekáváním
teď ještě ne . . .
teď ještě ne . . .
jen řeka
milosrdně šumí
jako tenkrát
když jsi ještě byla . . .
°°
Přečteno 428x
Tipy 17
Poslední tipující: Jin, Noc17, Iva Borecká, Myrja, spare, vapiti, labuť, Lucie Teru, Triffid Kolbe, Tacca, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)