Ujedená Jana
Anotace: Janě. Jen krátká rýmovačka jak to celé začalo.
Sbírka:
Darda do palice
Nabídka ,
která se neodmítá,
rychle a snadno boří,
nevadí,
že už k ránu svítá,
všechno dávno hoří.
Já ti to říkal,
nechtěj ,abych ochutnal.
Jasně, že jsem chtěl,
trochu jsem Tě upapal.
Ježiš já bych jed...
Tahleta pekelná hostina,
kdykoliv si vzpomenu,
po té se dobře usíná,
nasadím hned na slinu.
Ježiš já bych jed...
Ale,
nemůžu k ničemu přirovnat,
to co jsem ochutnal.
Že by mana?
Ještě bych si dal.
Ne ,byla to Jana.
Tolik vůní,
tolik chutí,
Podléhát takovému menu,
mně stále nutí
tomu vjemu.
Snad abych nezapomněl...
ve vší té Smyslnosti,
na pár hodin,
s Tebou
lásky bylo dosytosti.
Ježiš já bych jed...
CHtěl bych tě vidět ... a hned.
Přečteno 452x
Tipy 6
Poslední tipující: Caracol, zzlatý, Belmon, Žqáry
Komentáře (3)
Komentujících (3)