Čichám tě
Máš zvrácenou hlavu
a jeho Veličenstvo Chrapot
vysílá do éteru svůj murmur
jsem jediný posluchač
Vlasy rozhozené po polštáři
hraju mikádo s aloe vera
dneska v noci neprohraju
na to nemusíš brát jed
Proč vlastně nespim?
To tvoje vůně v podobě háčku
mě vytáhla ze snu
chytil jsem se nadechnutím
jako už tolikrát
čichám tě v bezvědomí
čichám tě v podvědomí
čichám tě při vědomí
v plicích zanesená
jak dlouho budu žít
pro tebe
Neptáš se
jen pro to
že spíš
stejně mám pořád
tu stejnou odpověď
Můžu jít klidně spát ...
Přečteno 527x
Tipy 22
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marcella, dablik007, Hana Trnková, Lucie Teru, Levandule, Myrja, Psavec, Holis, hanele m., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)