Ty...
Ty...Ty si má víra...
Že to co je naše,to neumírá...
Ty...Jsi moje věčná láska...
Oči nám zalepila neprůhledná páska...
Ty...Jsi můj život...
Ty jsi můj sen...
Proč jsem Tě ztratila...
v jediný den...
Tahle báseň zprvu šťastná...
Nekončí dobře...
Toť je věc jasná...
Nesmutněte...tak jako já...
Všechno snad je,tak jak být má...
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasněný básník
Komentáře (0)