Z lásky psaná kravina
Z lásky už píšu kraviny
já pro tebe přepíšu dějiny
v osudném tichu chci tě hřát
jenom s tebou chci se smát
Pro tebe srdce v rukou mám
svůj život jenom tobě dám
já v sobě se teď nevyznám
teď postavím ti z lásky chrám
Tam v kvítkách z něhy budeš chodit
pak šaty z lásky můžeš shodit
ty lehce mě pak pohladíš
ty k šílenství mě přivádíš
Vždy u tebe budu na stráži stát
a nikdy nepřestanu tě milovat
Přečteno 427x
Tipy 16
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, 6thSun, Thesssinka, Erion Fate, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Psavec, labuť, Tacca, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)